SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Vakfından "Kırımoğlu: Bir Halkın Mücadelesi" konferansı ve imza günü

Kırım Vakfı, 30 Mart 2024 tarihinde KTMM Türkiye Temsilcisi Zafer Karatay'ın konuşmacı olarak yer alacağı "Kırımoğlu: Bir Halkın Mücadelesi" konulu konferans ve imza günü etkinliği tertip edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Vakfından "Kırımoğlu: Bir Halkın Mücadelesi" konferansı ve imza günü

Kırım Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Tarih ve Kültür Konferansları” çerçevesinde, 30 Mart 2024 Cumartesi günü Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Türkiye Temsilcisi ve Emel Kırım Vakfı Başkanı Zafer Karatay'ın konuşmacı olarak katılacağı "Kırımoğlu: Bir Halkın Mücadelesi" konulu konferans tertip edilecek.

Kırım ile ilgili çok önemli belgeselleri yıllar boyu Türkiye Radyo Televizyon Kurumunda (TRT) gösterime giren Zafer Karatay, etkinlikte ayrıca yapımcısı olduğu “Kırımoğlu: Bir Halkın Mücadelesi” adlı belgeselindeki edinimlerini aynı isimle kitaplaştırdığı eserini okuyucuları için imzalayacak.

30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak program, Ankara'nın Çankaya ilçesi, Mürsel Uluç Mahallesi, 931. Cadde, numara 9 adresinde bulunan Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi’nde yer alan Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.