SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara'da "Türkiye-Ukrayna İşbirliği İçin Öncelikler ve Yenileşme Perspektifleri" konferansı ve resepsiyonu

Ankara Sanayi Odasında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı ve Ukrayna'nın bağımsızlığını kazanmasının 32. yılı çerçevesinde Kırım Tatarlarının milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun katılımıyla konferans ve resepsiyon gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2023 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 01:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ankara'da "Türkiye-Ukrayna İşbirliği İçin Öncelikler ve Yenileşme Perspektifleri" konferansı ve resepsiyonu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ve Türkiye-Ukrayna Dostluk Derneği tarafından 8 Aralık 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı ve Ukrayna'nın bağımsızlığının 32. yılı çerçevesinde konferans ve resepsiyon gerçekleştirilecek. Programa, Kırım Tatar halkının milli lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu katılacak.

ANKARA'DA TÜRKİYE-UKRAYNA İŞBİRLİĞİ PERSPEKTİFİNDE RESEPSİYON VE KONFERANS

Program kapsamında "Türkiye-Ukrayna İşbirliği İçin Öncelikler ve Yenileşme Perspektifi" konulu bir konferans gerçekleşecek ve ardından resepsiyon düzenlenecek. Konferansta, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlik kapsamında Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı topyekun işgal girişimi ve saldırılardaki son durum ile Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin geliştirilmesi gündemde olacak.

Ankara Sanayi Odasında saat 18.00'de başlayacak olan konferans ve resepsiyonda açılış konuşmasını, Türkiye-Ukrayna Dostluk Derneği Başkanı Celil Sümer yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.