SON DAKİKA
Hava Durumu

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Kırım Derneği Genel Merkezini ziyaret etti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Kırım Derneği Genel Merkezini ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Kırım Derneği Genel Merkezini ziyaret etti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, dün Kırım Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Başkan Faruk Özlü'yü, Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Dünya Kırım Tatar Kongresi Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Enver Aydoğan, Kırım Derneği Yönetim Kurulu üyesi Murat Batır, Kırım Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mine İmrak, Fethi Kurtiy Şahin ve Emre Ata karşıladı. Yapılan toplantıda, Düzce'de yapımı planlanan Kırım Anıtı projesi görüşüldü.

25 ve 26. Dönem Düzce Milletvekili, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 17 Şubat 2022 tarihinde Ankara'da Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette gerçekleşen toplantıya; Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin ile birlikte Dünya Kırım Tatar Kongresi (DQTK) Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Enver Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Batır, Kırım Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mine İmrak, Fethi Kurtiy Şahin ve Emre Ata katıldı.

DÜZCE'DE KIRIM ANITI PROJESİ

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün ziyareti kapsamında yapılan toplantıda, Düzce’de yapımı planlanan Kırım Anıtı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından, Qalaqay Kırım Mutfağı’nda Başkan Özlü'ye ikramlarda bulunuldu. Ayrıca, karşılıklı olarak hatıra ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.