SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim oldu

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, Nermin Ekim başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu seçti.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nermin Ekim oldu

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, dün yeni yönetim kurulunu belirledi. Gebze Şubesinde yapılan oylama sonucunda yeni başkan Nermin Ekim oldu. Saat 14.00'te yapılan olağanüstü yönetim kurulu seçimi saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kırım Tatar milli marşı Ant Etkenmen ile başladı. 

Kırım Derneği Gebze Şubesi Yönetim Kurulu, dernek başkanı Nermin Ekim'i tebrik etti ve çiçek takdim etti. Önceki başkan Ahmet Atayşen'den görevi devralan Nermin Ekim, yeni döneme ilişkin konuşma yaptı. Oylamanın ardından yeni dönemde yapılacak olan faaliyetler hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bir 3 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

İLK ETKİNLİK ANITKABİR VE GENEL MERKEZ ZİYARETİ OLACAK

Kırım Haber Ajansına (QHA) demeç veren yeni başkan Nermin Ekim, görevine ilk olarak Anıtkabir ve Kırım Derneği Genel Merkezi ziyaretiyle başlayacağını dile getirdi. Sohbet programları, burs programları başta olmak üzere çok sayıda etkinliğin devam edeceğinin altını çizen Ekim, yeni faaliyetlere başlayacaklarını dile getirdi.

Nermin Ekim, "Allah utandırmasın, inşallah çok güzel işler yapacağız. Derneği güzel yerlere getireceğiz. Ekip arkadaşlarımın hepsi çok genç ve enerjik, hepsinin çok çalışacağına inanıyorum" dedi. Ekim, bir buçuk sene başkanlıktan sonra yeni bir genel kurulu seçimi yapılacağını da belirtti. 

Bir 12 kişi, gülümseyen insanlar ve yazı görseli olabilir

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.