SON DAKİKA
Hava Durumu

Irak'ın kuzeyinden acı haber: 3 asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü terör örgütüne yönelik operasyon icra ettiği Pençe Kilit Harekatı bölgesinde, teröristlerin taciz ateşinde 3 asker şehit oldu ve 2 asker yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2023 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Irak'ın kuzeyinden acı haber: 3 asker şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu teröristler tarafından yapılan saldırılar devam ediyor.

IRAK'IN KUZEYİNDEN ACI HABER

Milli Savunma Bakanlığı, bölücü teröristler tarafından bugün açılan taciz ateşinde; Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Uzman Çavuş Kemal Özek ve Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in şehit düştüğünü açıkladı. Ayrıca, saldırıda yaralanan askerler derhal hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 3 askerden birisi olan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TSK, TERÖR OPERASYONLARINA KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığının açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri bölgede teröristlere yönelik operasyonlara devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.