SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

98 Kırım milletvekili mazbatasını aldı

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2010 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2010 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
98 Kırım milletvekili mazbatasını aldı
AKMESCİT/SİMFEROPİL, 12.11.2010 (QHA) –Kırım Parlamentosunun 98 yeni milletvekili resmen göreve başladı.
Kırım Seçim Komisyonu 12 Kasım’daki toplantısı sırasında yeni milletvekillerinin tescilini yaptı.
Kırım Tatar Milli Meclisi’nin siyasi ortağı olan Ukrayna Halk Hareketi Partisi’nden milletvekili olan Refat Çubarov, Remzi İlyasov, Aziz Abdullayev, Enver Abduraimov, Leonid Pikunski’nin tescili yapıldı. Soyuz Partisi’nden Lev Mirimskiy, Eduard Grivkovskiy, Oleg Kravçenko, Sergey Kunitsın, Valeriy Grineviç, Ukrayna Komünist Partisin’den Anatoliy Avidzba, Gennadiy Narayev, Aleksey Tihomirov, Güçlü Ukrayna Partisi’nden Aleksandr Kujel, Valeriy Palçuk, Rus Biriliği’nden Sergey Aksyonov, Sergey Tsekov ve Sergey Şuvaynikov mazbatalarını aldılar.
Kırım Parlamentosunda 80 sandalye kazanan Bölgeler Partisi milletvekilleri de resmen görevlerine başladılar. İki Kırım Tatarı, Lentun Bezaziyev ve Edip Gafarov’un da aralarında olduğu 80 Bölgeler Partisi milletvekilinin de bugün tescili yapıldı.
Kırım Seçim Komisyonu Başkanı Mihail Malışev Komünist Partisinden Leonid Graç ve Vyaçeslav Zaharov’un tescşilinin henüz yapılmadığını, söz konusu isimlerin henüz başvurularını sunmadıklarını belirtti.

Ayder Acimambetov-Yunus Kırımlı

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.