SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakanlar Kurulunda hükümetin finansal yardım yaptığı şirketlerin raporları dinlendi

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2007 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2007 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bakanlar Kurulunda hükümetin finansal yardım yaptığı şirketlerin raporları dinlendi
Kırım Hükümeti Basın Servisinin bildirdiğine göre, Kırım Bakanlar Kurulunda Kırım Hükümeti Başkan Yardımcısı Aziz Abdullayev başkanlığında Kırım sanayi şirketlerinin finanse edilmesi için yatırım ve yenilik projelerini seçme komisyonun toplantısı yapıldı.

Komisyon çalışmaları sırasında bu yılın ilk dokuz ay içerisinde finansal yardım yapılan sanayi alanda yatırım ve yenilik projelerini uygulayan şirketlerin çalışma sonuçları görüşüldü.

Toplantıya katılanlar finansal yardım yapılan şirket yöneticilerinin raporlarını dinledi, maaş ve emeklilik sandığına yapılan ödemeleri il ilgili sorunları görüştü, ayrıca 2007’nin 1 Ekim - 31 Aralık dönemde finansal yardım edilecek sanayi şirketlerin listesi belirlendi.

Kırım Sanayi Politikaları, Ulaşım ve İletişim Bakanı Y.Himçenko, yapılan finansal yardımlar sayesinde bazı şirketler modern donanımlara sahip oldu ve yeni üretim bantları oluşturduklarını, bunun ise üretimin artması ve yeni iş alanlarının açılmasına neden olduğunun altını çizdi. Bu şirketlerin 9 ay içersindeki üretim ve satış miktarı 526 milyon grivna artış gösterdi.

Çeviri: Lilya Emiruseinova
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.