SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇORNOVİL: YUŞÇENKO KENDİ KENDİNİ KANDIRDI

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2006 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2006 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
ÇORNOVİL: YUŞÇENKO KENDİ KENDİNİ KANDIRDI
Ukrayna Cumhurbaşkanının bugünkü takviminde Ukrayna Verkhovna Rada temsilcileri tarafından anons edilen konferansa katılmanın öngörülmemesiyle Yuşçenko kendi kendine ihanet etti. Viktor Yuşçenko Aleksandr Moroz’u değil kendine kazık attı. Bunu Ukrayna Milletvekili, “Partiya Regionov” Milletvekileri grubu üyesi Taras Çornovil beyan etti.
O “Konferans düzenleme fikri Yuşçenko’ya ait” dedi.
Ukrayna Milletvekili Taras Çornovil “Yuşçenko’nun Verkhovna Rada ve Ukrayna Milletvekillerine diyeceği yok – argümanları yok, bu olay tüm medya kuruluşları tarafından takip edileceğini biliyor. Haftanın olayı olurdu bu” yorumunu yaptı.
Taras Çornovil “Bütün Verkhovna Rada ile değil de, dar bir grup içinde müzakereleri yürütme fikri Yuşçenko’ya ait” olduğunu bir kere daha tekrarlayarak “Ukrayna Cumhurbaşkanı başbakan adayını onaylamaya hazırsa, bu konferans gerçekten gerekli değil. Ancak şüpheleri varsa, böyle bir konferansa katılmamak, abestir” diye söyledi.
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.