SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çubarov: ''Büyük ihlaller seçimden önce yapıldı''

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2010 03:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2010 03:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Çubarov: ''Büyük ihlaller seçimden önce yapıldı''
AKMESCİT/SİMFEROPİL, 01.11.2010 (QHA) – Kırım Tatar Milli Meclisi 1. Başkan Yardımcısı ve Ukrayna Halk Hareketi Kırım Seçim Karargahı Başkanı Refat Çubarov, büyük ihlallerin seçimden önce yapıldığını söyleyen siyasetçilerle aynı kanıyı taşıdığını söyledi.
Çubarov, asıl seçim ihlalinin Kırım Seçim Komisyonundan başlayarak sandık komisyonlarına ininceye dek seçim komisyonları oluşturulurken yapıldığını kaydetti.
 “Bu dengesizlik, her durumda birçok kişiye seçim sonuçları konusunda güvensizliğini bildirmesine hak tanıyor. Bu da iktidardaki partinin suçudur.” şeklinde konuşan Çubarov, görülen ihallerin sonuçları radikal şekilde etkileyecek derece olmadını kaydetti. Çubarov, bazı adayların adlarının oy pusulalarında yer almaması nedeniyle bazı bölgelerde seçimin tekrarlanacağını da belirtti.

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.