SON DAKİKA
Hava Durumu

Kartal'ın zorlu Ukrayna deplasmanı

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş, bu akşam Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kartal'ın zorlu Ukrayna deplasmanı

Beşiktaş ile Dinamo Kiev bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde kozlarını paylaşacak. Maç,  Kiev Olimpiyat Stadı’nda TSİ 22.45’te başlayacak. Türkiye’deki futbolseverler maçı TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz izleyebilecekler. İskoç hakem Craig Thomson'un yöneteceği maçta, Thomson’un yardımcılığını Alan Mulvanny ve David McGeachie yapacak.

Dinamo Kiev Yönetiminden Beşiktaş’a Bilet Jesti

Dinamo Kievli yöneticiler, Beşiktaşlı taraftarlar için önce 2500 kişilik yer ayırırken Türk taraftarların maça fazla ilgisinden dolayı 2500 kişilik kontenjanı 4000 kişiye çıkardı.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?

Beşiktaş, maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde Napoli-Benfica maçının sonucuna bakmaksızın gruplardan çıkacak. Bunda, Siyah Beyazlıların Napoli'ye karşı ikili averajda üstün olmaları büyük rol oynuyor.

Napoli, son maçında Benfica'ya yenilirse, Beşiktaş'a Kiev’de gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

Dinamo Kiev taraftarları  ile Beşiktaş taraftarları arasında kavga

Kiev’de dün gece iki taraftar grubu arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Dinamo Kiev taraftar grupları gece sokaklarda gezen Beşiktaşlı taraftarlar arasında çıkan kavgada yaralanan Beşiktaş taraftarları hastanelerde ayakta tedavi edildikten sonra polis kontrolünde kaldıkları otellere geri götürüldü.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaşlı taraftarların güvenli olmayan bölgelere gitmemelerini isterken toplu gezmelerini rica etti.

Maç saati hava çok soğuk

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı son derece zorlu hava şartlarında oynanacak. Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bugün hava sıcaklığı en fazla sıfır derece olacak. Maç saatinde ise sıcaklık eksi 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Dinamo Kiev’in Teknik Direktörü Sergey Rebrov’dan açıklama

Ukrayna temsilcisi'nin Teknik Direktörü Rebrov “UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her maç üst düzeyde geçer. Futbolcular bunun bilincinde. Bu maçta da bir fark olmayacak. Son maçımız olması önemli değil. Evimizde kazanmak için oynayacağız. Güzel bir maç olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Dinamo Kiev Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

Dinamo Kiev: Rudko-Vida-Khacheridi-Morozyuk-Makarenko-Rybalka-Garmash-Sydorchuk-Tsygankov-Yarmolenko-Moraes
Beşiktaş: Fabri-Tosic-Marcelo-Adriano-Beck-Atiba-Oğuzhan-Tolgay-Kerim-Quaresma-Aboubakar

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.