SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırım’a kürtaj turları

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2012 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2012 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım’a kürtaj turları
Türkiye’de güncel ekonomi, finans ve politika haberleri sunan Dünya Gazetesinin başyazarı Osman S. Arolat, Türkiye’de kürtajın yasaklanması halinde turizm operatörlerinin Kırım’da kürtaj turlarına yönelebileceğini yazdı.

Osman Arolat’ın yazısına göre, Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, kürtajın yasaklanmasının kendileri için "iş fikri" olduğunu ve Kırım'da 3 hastane ile ön anlaşma yaptıklarını, yasaklamanın hemen ardından "kürtaj turizmi"nin başlatılabileceğini açıkladı. Polatoğlu, Kırım'da kişi başı 300 avro olacak olan 3-4 günlük kürtaj turlarına yılda 30-40 bin kişinin katılabileceğini söylüyor.

Polatoğlu, “Sağlık turu kapsamında gerçekleştireceğimiz bu organizasyon için Kırım’daki üç hastaneyle anlaştık. Ancak yasa çıkmadan bu turlarımıza başlamayı düşünmüyoruz. Kürtaj yasası çıktığı anda Kırım’a bir arkadaşımızı yerleştireceğiz. Türkçe ve Rusça konuşabilen bu arkadaşımız sizi karşılayacak, hastaneye giriş çıkış işlemlerinde size yardımcı olacak bu sürenin sonunda da Türkiye’ye gönül rahatlığıyla dönmenize yardımcı olacak.” dedi.

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.