SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırım'daki dinlenme tesisi Putin'in arkadaşına satıldı

Kırım'ın işgalci yönetimi yarımadadaki dinlenme tesislerini yasa dışı olarak satmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım'daki dinlenme tesisi Putin'in arkadaşına satıldı

ABD ve AB’nin yaptırım listesinde yer alan, Putin’e yakınlığı ile bilinen uluslararası yatırım fonu olan Marshall Capital Partners'ın kurucusu, Tsargrad televizyon kanalı Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Malofeyev, işgal edilen Kırım’ın Yalta bölgesindeki Livadiya köyüne bulunan “Livadiya” dinlenme sitesini satın aldı.



Kırım’ın işgalci yönetimi Kasım ayın ortasında “Livadiya” dinlenme sitesini satışa çıkardıkları duyurmuştu.



Toplam büyüklüğü 30 bin metrekare olan dinlenme tesisinin 509 milyon rubleye (7,6 milyon dolara) Malofeyev’in şirketine satıldı.



Konstantin Malofeyev’in “Rus Baharı”nın fikir babalarından biri olduğunu ve Kırım ile Donbas’taki ayrılıkçılara maddi yardım sağladığı iddia ediliyor.



 160695



Bilindiği gibi, Rus işgalci yönetimi Kırım’ı işgal ettikten sonra el koyduğu dinlenme tesisleri “özelleştiriyor”.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.