SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıyiv Büyükelçisi Güldere, veda ziyaretinde Lviv Valisi Kozıtskıy ile görüştü

Türkiye'nin önceki dönem Kıyiv Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, veda ziyareti kapsamında Ukrayna'nın Lviv kentinde Vali Maksım Kozıtskıy, Fahri Başkonsolos Oleksandr Svişçov ve Onur İnşaat Müdürü Emre Karaahmetoğlu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kıyiv Büyükelçisi Güldere, veda ziyaretinde Lviv Valisi Kozıtskıy ile görüştü

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, görevi devralmasının ardından 16 Haziran 2023 tarihinde, büyükelçi atama kararlarını imzaladı. Bu kapsamda Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen oldu. 

BÜYÜKELÇİ GÜLDERE VEDA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türkiye'nin önceki dönem Kıyiv Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, Ukrayna'daki veda ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Güldere, Ukrayna'nın Lviv kentine giderek çeşitli temaslarda bulundu. Görüşme kapsamında Büyükelçi Güldere, Lviv Valisi Maksım Kozıtskıy, Fahri Başkonsolos Oleksandr Svişçov, Onur İnşaat’ın Genel Müdürü Emre Karaahmetoğlu ile bir araya geldi. 

Kıyiv Büyükelçiliği'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Büyükelçimiz veda ziyaretleri kapsamında bugün Lviv’deydi. Lviv Valisi Maksım Kozıtskıy, Fahri Başkonsolos Oleksandr Svişçov ve Ukrayna’daki medar-ı iftiharımız Onur İnşaat’ın Genel Müdürü Emre Karaahmetoğlu ile bir araya geldik" ifadeleri kullanıldı. 

Yağmur Ahmet Güldere, görevini yeni atanan Büyükelçi Mustafa Levent Bilgen'e teslim edecek. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.