SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçmenlerin yüzde 20’si hiçbir adayı desteklemedi

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2010 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2010 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Seçmenlerin yüzde 20’si hiçbir adayı desteklemedi
AKMESCİT/SİMFEROPİL, 02.11.2010 (QHA) – Ukrayna’da 31 Ekim’de yapılan yerel seçimlerde seçmenlerin yüzde 20’si hiçbir adayı desteklemedi.
Değişim Cephesi Partisi Kırım Şubesi Başkanı Aleksey Burbak, seçimlerde en çok oyu “Herkese Karşı” partisinin aldığını dile getirerek, özellikle bu “partinin” Kırım’da seçimlere katılım oranının neden bu kadar düşük olduğunu, normalde yüzde 60’lar olurken, bu kez Kırım’da seçimlere katılım oranının yüzde 48 bile olmamasını siyasetçileri düşündürmesi gerektiğini savundu.
Bugün itibariyle Ukrayna’da oyların %37’sini alan Bölgeler Partisi lider konumunda iken, % 13’lük oyla Atavatan Partisi ikinci, oyların %7’sini alan Değişim Cephesi ise 3. sırada yer alıyor. Oyların %6’sını alan Ukrayna Komünist Partisi ise 4. sıraya yerleşmiş durumda.

Nara Narimanova-Yunus Kırımlı

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.