SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skandal kitapla ilgili 2 memur ceza aldı

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2013 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Skandal kitapla ilgili 2 memur ceza aldı

İslamterek Valiliği “Hatırlamamızı Rica Ettiler - Doğu Kırım Anma Kitabı” adlı kitabın basımı ve dağıtımına ilişkin iç soruşturma yaparak 2 memura kınama cezası verdi.

Soruşturmanın sonucunda İslamterek Vali Yardımcısı Amet Halitov ve İslamterek Valiliği Kültür ve Spor Bölümü Başkanı Olga Kuznetsova’nın kınama cezası aldığı bildirildi.

İslamterek Kırım Tatar Bölge Meclisi Başkanı Ekrem Abdülvatov, QHA’ya yaptığı açıklamada “Onlara kınama cezası verildi. Ama gerçekte İslamterek Valiliği Başkanı ve İslamterek Bölge Belediyesi Başkanı suçlu. Kitabın basılmasını onaylayan ve bunun için para ayıran onlardır” dedi.

Kırım Tatar sürgününü haklı göstermeye çalışan Vladimir Şirşov ve Mariya Şirşova tarafından hazırlanan “Hatırlamamızı Rica Ettiler - Doğu Kırım Anma Kitabı”na karşı tepki olarak 12 Ağostos’ta İslamterek Valiliği önünde miting yapılacak.

Liyana Menumerova

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.