SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama geldi. Bakan Selçuk, çok önemli iki haftanın ortasında olduklarını belirterek, "Geçen hafta köy okullarımızı açtık, Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bakan Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama geldi. Bakan Selçuk, çok önemli iki haftanın ortasında olduklarını belirterek, "Geçen hafta köy okullarımızı açtık, Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün sosyal medya hesabı Twitter'dan yüz yüze eğitime ilişkin bir duyuru yaptı. Bakan Selçuk, videolu mesajında, "Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız. Geçen hafta köy okullarımızı açtık, Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bu sevinci tüm evlatlarımızla yaşamak hepimizin ortak çabası olmalı." ifadelerini kullandı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM SÜRECİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitim sürecinin anaokulları ve köy okulları 15 Şubat’ta açılması ile başlaması kararı almıştı. Ayrıca Selçuk, ilk ve ortaokullar 1 Mart’ta açılacağını ve ilkokul öğrencileri ise esnek eğitim kapsamında haftada iki gün okula gideceğini duyurmuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.