SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacak

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacak

Türkiye'de yargı alanında temel değişiklikler getirmesi beklenen İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açıklanacak. Adalet Bakanlığının hazırladığı belge, yeni yargı paketlerini ve yeni bir çok uygulamayı devreye sokacak.

İnsan Hakları Eylem Planı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde önemli bir politika belgesi olarak hazırlandı. Plan, mevzuat ve idari faaliyetleri hukuki öngörülebilirlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik gibi bir çok alanda değişiklikler öngörülüyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 2 MART'TA AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde saat 13.30'da İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayacak. Düzenlenecek programda, siyasi partilerin genel başkanları da davet edildi.Siyasi parti liderleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, yüksek yargı başkanları, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, büyükelçiler ile Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ülkelerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve toplumun geniş bir kesiminden davetli yer alacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.