SON DAKİKA
Hava Durumu

QHA, haber yayınlarına beşinci dili ekledi: QHA Arapça açıldı

Ukraince, Türkçe, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dilde yayın yapan QHA, QHA Arapça versiyonu ile beşinci yayın versiyonunu açtı. KırımHaber Ajansı-QHA, 26 Şubat 2021 itibarıyla QHA Arapça ile Arap okuyucularına yayın sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
QHA, haber yayınlarına beşinci dili ekledi: QHA Arapça açıldı

Ukraince, Türkçe, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dilde yayın yapan QHA, QHA Arapça versiyonu ile beşinci yayın versiyonunu açtı. Kırım Haber Ajansı-QHA, 26 Şubat 2021 itibarıyla QHA Arapça ile bu dilen okuyucularına da haberlerini servise başladı.

Ukrayna'nın Rus işgali altındaki Kırım Yarımadası ve yerli halkları Kırım Tatarları ile ilgili en önemli gelişmeler hakkındaki haberleri ile okuyucularını bilgilendiren Kırım Haber Ajansının QHA Arapça sayfası, “Kırım’ın İşgali ve 26 Şubat Direnişi” günü olan 26 Şubat'ta açıldı. QHA Arapça, Ukraince, Türkçe, Rusça, İngilizce'den sonra beşinci yayın dili Arapça ile Kırım Tatarlarının, işgalci Rusya'yı anavatanlarından çıkarmak ve Kırım'ın özgürlüğü adına, elektronik mücadelede dünyadaki birçok medya kuruluşunun safları arasındaki yerini aldı.

Ajansımızın beşinci yayın dili QHA Arapça servisi yayına başladığı, "Arapça versiyonu, anavatanımızın özgürlüğü için mücadelemizin devam ettiğini teyit etmek ve ajansın devam edeceğini duyurmak için Kırım Özerk Cumhuriyeti ve Akyar (Sivastopol) Şehri İşgaline Direniş Günü olan 26 Şubat'ta yayınlandı" ifadeleriyle duyuruldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.