SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna İçişleri Bakanı Avakov, suçlunun iadesi için Süleyman Soylu'ya teşekkür etti

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, Ukraynalı cinayet zanlısının ülkesine iade edilmesi nedeniyle Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna İçişleri Bakanı Avakov, suçlunun iadesi için Süleyman Soylu'ya teşekkür etti

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, Ukraynalı cinayet zanlısının ülkesine iade edilmesi nedeniyle Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti. Türkiye İçişleri Bakanı Soylu ise meslektaşı Avakov'un teşekkür mesajına Ukraince olarak yanıt verdi.

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, cinayet zanlısı olarak aranan Ukraynalı şahısın ülkeye geri iadesi sebebiyle bugün Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir teşekkür mesajı yayımladı. Bakan Avakov, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şüphelinin iadesinin iki ülke arasındaki suça karşı iş birliğinin bir örneği olduğunu kaydetti.

Avakov, paylaşımında, "İyi dostum ve meslektaşım Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya cinayet zanlısının Ukrayna'ya iade edilmesindeki yardımı için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

SOYLU'DAN UKRAİNCE YANIT

Öte yandan Avakov'un paylaşımına Ukraince olarak cevap veren Bakan Soylu, "Sevgili dost ve meslektaşım, Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, ortak ve güçlü geleceğimiz için ülkelerimiz arasındaki işbirliği devam edecek. Onun için birlikte savaşacağız."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.