SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul’da Kiev Günleri

Etkinlik İstanbul’da 22-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İstanbul’da Kiev Günleri

İstanbul’da 22-23 Eylül tarihlerinde Kiev Günleri yapılacak.

Kiev Belediyesi Turizm Dairesi Başkanı Anton Taranenko, konuyla ilgili Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, Kiev Şehir Turizm ve Enformasyon Merkezi’nin inisiyatifiyle organize edilen etkinliği amacının, yurtdışında Kiev’i tanıtmak ve kentin turistik cazibesini arttırmak için İstanbul sakinleri ve Türkiye turizm pazarı temsilcileri arasında modern bir Avrupa kenti olarak Kiev’in popülerleştirilmesi olduğunu belirtti.

Etkinliğin, turistik ürünlerini sunmak, daha fazla ortak çekmek ve tekliflerini Türkiyeli turistlere iletmek isteyen kuruluşlara yönelik olduğu kaydedildi.

Etkinlik programının iki bölümden oluşacağını bildiren Taranenko, etkinliğin resmi bölümü çerçevesinde 22 Eylül tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir toplantı gerçekleştirileceğini ve Türk tur operatörleri için Ukraynalı tur operatörlerini temsil eden  konuşmacıların katılımıyla bir "atölye” düzenleneceğini kaydetti.

Etkinliğin 23 Eylül günü gerçekleştirilecek ikinci bölümünde ise Kiev’in tanıtımı yapılacak. Program çerçevesinde Ukrayna mutfağı tanıtılacak, hediyelik eşya fuarı, İstanbul’daki Ukrain ve Kırım Tatar diasporası müzik topluluklarının katılımıyla konser yapılacak.

Etkinlik organizatörleri, kendi turistik ürünlerini sunmak isteyen Ukrayna şirketlerini bu etkinliğe katılmaya davet ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.