SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırım’ın reklamı için 250 bin dolarlık bütçe

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2012 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2012 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım’ın reklamı için 250 bin dolarlık bütçe
Kırım Turizm Bakanlığı, ilkbahar ve sonbaharda turist çekebilmek için Rusya, Belarus ve Baltık ülkelerinde yayınlanacak televizyon reklamı için 2 milyon grivnayı (yaklaşık 250 bin dolar) gözden çıkardı.
Kırım Sayfiye ve Turizm Merkezinin verdiği bilgiye göre 1 milyon grivnanın Rusya’da ve 500’er bin grivnanın da Belarus ve Baltık ülkelerine kullanılması planlanıyor.
Kırım Parlamentosu sağlık turizmi daimi komisyonu başkanı Rustam Temirgaliyev, Kırım’ın televizyon reklamının yabancı ülkelerde yayınlanmasının yarımadanın turizm alanında Mısır ve Türkiye ile rekabet etme yolunda atılacak ilk adım olacağını söyledi.
Kırım’ın sağlık turizmi imkânlarını tanıtan televizyon reklamı hazırlandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak Kırım Parlamentosu toplantısında reklamın yabancı kanallarda yayını için bütçeden para ayrılması konusunun gündeme getirileceği açıklandı.
Osman Bayramaliyev

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.