SON DAKİKA
Hava Durumu

Bölgede katliam üstüne katliam!

Rusya ve Suriye ordusuna ait savaş uçakları Şam ve Halep'e saldırı düzenledi. Saldırılarda 36 sivil hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2015 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2015 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bölgede katliam üstüne katliam!

Edinilen bilgiye göre, Suriye ordusuna ait savaş uçakları, Doğu Guta'da muhaliflerin kontrolünde bulunan Hamuriye ilçesinde bir yerleşim yerine saldırı düzenledi.

Saldırılarda 8'i çocuk 20 sivilin yaşamını yitirdiği, 50 sivilin de yaralandığı ögrenildi. Hava saldırısında yaralananlar bölgedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Doğu Guta'da Rus savaş uçaklarının yerleşim yerine saldırması sonucunda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 6 sivil öldü, 45 kişi de yaralandı. 

Rus uçakları Türkmen beldesinde katliam yaptı

Rus savaş uçakları Türkmen beldesi Halep'in kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde yolları bombaladı.

Rusların düzenlediği hava saldırısında 10 sivil hayatını kaybederken çok sayıda kişinin de yaralandığı öğrenildi. Rus uçaklarının yakıt taşımacılığı için kullanan yollara da saldırması sonucunda 15 aracın yandığı kaydedildi. Yetkililer, Rus uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Azez, Tel Rıfat ilçesi ile Şavareğ ile Kafr Nasih köyleri ile Halep'in batısındaki Mühendisin bölgesinde bir sağlık merkezine de saldırdığını ve yaralıların olduğunu bildirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.