SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harkov’da 16 Aralık’ta meydana gelen karışıklılar için devlet kuruluşları ve gerçek kişiler hesap verecek

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2006 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2006 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Harkov’da 16 Aralık’ta meydana gelen karışıklılar için devlet kuruluşları ve gerçek kişiler hesap verecek
Ukrayna İstihbarat Servisi 16 Aralık’ta Harkov’da meydana gelen karışıklılar için 16 vatandaşa karşı dava açtı. İstihbarat Servisi devlet kuruluşlarına ve gerçek kişilere eylemleri hakkında yazılı olarak açıklama yapmasını istedi.
16 Aralık’ta yeni bir binanın yapılmasına karşı çıkan kişiler duvarla çevirili arsaya girerek güvenlik görevlilerini dövdüler. Meydana gelen çatışma sonucunda 14 kişi yaralandı, durumu ağır olan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
5. Kanal’ın haberine göre geçekleşen çatışmadan sonra Harkov Valisi Mihail Dobkin bina inşaatını durduran kararı verdikten sonra şehir meclisi üyeleri birlikte inşaat tartışması olan arsaya ağaç dikti.
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.