SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırımlılar, Putin'e karşı "sevgisini" boyayla ifade ediyor

İşgal edilen Kırım, Vladimir Putin’in resimlerine boya dökerek Rusya Devlet Başkanı’nın politikasını protesto ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2015 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2015 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırımlılar, Putin'e karşı "sevgisini" boyayla ifade ediyor

Rus işgali altındaki Kırım’ın Kerç şehrinde bulunan semtlerden birinde, Rusya’nın Kırım’a yönelik politikası ile ilgili yazı ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in resmi bulunan büyük reklam panosuna boya döküldü. Olay, Kerç’in kalabalık Voroşilov sokağında bulunan bir market yakınında meydana geldi. 


Kırım’da benzer olaylar daha önce de meydana gelmişti. Kerç’te Şehir Günü kutlandığında da Putin’in resmine siyah boya dökülmüştü.

Benzer olaylar Kırım’ın genelinde meydana geliyor.

Daha önce Akmescit’te Mayakovskiy ve Kozlov sokaklarının kavşağında bulunan binaların birinde çizilen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in resmi üzerine boya dökülmüştü.


Yalta’da ise Vladimir Putin’in resmine kimliği belirsiz kişiler tarafından bıyık eklendi ve böylece Rusya Devlet Başkanı’nı Hitler’e benzetildi. Ayrıca duvar resminde gamalı haç çizildi.


Kırım Rus yönetimi, benzer olaylara hemen müdahale ediyor ve resimler ya reklam panolarından çıkarılıyor ya da üzeri boyanıyor.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.