SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya'da Putin'e mektup yazan 14 yaşındaki çocuk intihar etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e mektup yazarak annesinin düşük maaşını ve okulda gördüğü psikolojik baskıyı şikayet eden kız çocuğu intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'da Putin'e mektup yazan 14 yaşındaki çocuk intihar etti

Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin’e mektup yazarak annesinin düşük maaşını şikayet eden 14 yaşındaki kız intihar etti.



19 Kasım tarihinde intihar eden kızın daha önce Putin’e yazdığı mektupta, annesinin düşük maaş aldığını ve görme engelli olduğu için okuldaki çocukların onunla dalga geçtiğini anlattığını bildirildi.



Gazetelerde çıkan haberlere göre, intihar eden kız çocuğun annesi hastanede hasta bakıcısı olarak çalışıyor. Kızı, Putin’e mektup yazdıktan sonra kadın yönetime çağrılarak azarlandı. Yönetim tarafından azarlanılan kadın, çocuğuna kendisini bu duruma düşürdüğünden dolayı kızdı.



174945



OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI



Smolensk bölgesinde olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Soruşturmaya göre aileyi zor durumda desteklemesi gereken hastane yönetiminin “aileyi ihmal ettiği” ifade edildi.



Ayrıca soruşturma çerçevesinde, intihar eden kız çocuğunun okulda psikolojik baskı görüp görmediğinin kontrol edileceği bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.