SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği İstanbul Şubesinde "Dr. Sadık Ahmet ve Batı Trakya Sorunu" konferansı

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şubesi, Geleneksel Cuma Konferansları'nda RUBASAM ile ortak bir etkinliğe imza atacak. 19 Ocak 2024'te saat 19.30'da derneğin binasında Batı Trakya Türklerinin efsane lideri Dr. Sadık Ahmet anılacak ve Batı Trakya Sorunu konuşulacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği İstanbul Şubesinde "Dr. Sadık Ahmet ve Batı Trakya Sorunu" konferansı

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şubesi ile Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM) işbirliği ile Batı Trakya sorunu gündeme alınacak. Geleneksel Cuma Konferansları'nda bu hafta Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri, Dostluk, Barış ve Eşitlik Partisi (DEB) Kurucu Genel Başkanı Dr. Sadık Ahmet ve Batı Trakya Sorunu konuşulacak.

DR. SADIK AHMET VE BATI TRAKYA SORUNU ELE ALINACAK

Bu akşam (19 Ocak 2024) Kırım Derneği İstanbul Şubesi'nde gerçekleşecek olan "Dr. Sadık Ahmet ve Batı Trakya Sorunu" konulu toplantıya efsanevi liderin eşi Işık Sadık Ahmet ve RUBASAM Genel Sekreteri Dr. Halit Gökalp Küçük konuk olacak. Saat 19.30'da başlayacak olan program Kırım Derneği İstanbul Şubesi'nin tüm sosyal medya mecralarında yayınlanacak. 

Resim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.