SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Ailesi ve Eskişehir Kırım Derneğinden YTB'ye nezaket ziyareti

Kırım Ailesi ve kurucusu Anife Kurtseitova ve Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Recep Şen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına (YTB) nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Ailesi ve Eskişehir Kırım Derneğinden YTB'ye nezaket ziyareti

Kırım Ailesi kurucusu Anife Kurtseitova ve Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Recep Şahin, 9 Mayıs 2024 tarihinde Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığını (YTB) ziyaret etti. Kırım Ailesi kurucusu Kurtseitova ve Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Şen, YTB Başkanı Abdullah Eren ile birebir görüşme yaptı. 

YTB BAŞKANI ABDULLAH EREN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR 

Kurtseitova, Kırım Ailesinin 10. yılının dolduğunu belirttiği açıklamasında, YTB'nin 2014'ten bu yana faaliyet yürüten Kırım Ailesi'ne her zaman destek olduğunu belirtti. Ayrıca Kurtseitova, Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı topyekûn saldırı nedeniyle Kıyiv'den Eskişehir'e geldiklerini ve burada YTB Başkanı Eren ile ekibinin her zaman yardımcı olduğunu aktardı.

YTB Başkanı Eren ve ekibine teşekkür eden Kurtseitova ziyarete ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye istinaden YTB teşkilatına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl Kırım ailesi teşkilatımızın kuruluşunun 10. yılını tamamladı. Bu süre zarfında birçok temasta bulunarak hem kendimize arkadaş hem de ortak edindik.

Ama YTB’nin hepimiz için ayrı bir yeri var. Kuruluşumuzun ilk yıllarında tanıltığımız YTB teşkilatıyla uzun yıllar boyunca birlikte yakın ilişkide bulunarak çalışmalarda bulunduk. En zor zamanlarımızda dahi her daim yanımızda olduklarını bize gösterdiler. Ukrayna’da büyük savaş başladıktan sonra bizim teşkilatımız Türkiye'de çalışmalarına devam etmek zorunda kaldı. YTB başkanı Sayın Abdullah Eren ve değerli ekibi her daim desteklerini bizden esirgemediler.

Yakın zamanda Abdullah Bey'i ziyaret ettik ve yeni ortak etkinlikler ve projeler planladık. Tüm destekleriniz için kurumumuz adına Sayın Abdullay Eren'e ve tüm ekibine içtenlikle teşekkür ederiz"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.