SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY, Ukrayna’nın iki şehrine uçmak istemiyor

THY, Ukrayna'nın iki şehrine uçuş gerçekleştirmekten vazgeçme kararının sebeplerini açıklamadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
THY, Ukrayna’nın iki şehrine uçmak istemiyor

Türk Hava Yolları (THY) şirketi, Ukrayna’nın İvano-Frankivsk ve Dnipro şehirlerine sefer gerçekleştirmekten vazgeçiyor.
 
Bugün Kiev’de konuyla ilgili açıklamada bulunan THY Doğu Avrupa ve Balkanlar Satış Başkan Yardımcısı Emre Menevşe, şirketin İvano-Frankivsk ve Dnipro’ya sefer gerçekleştirmeyi planlamadığını açıkladı. Türk Hava Yolları şirketi daha önce İvano-Frankivsk ve Dnipro şehirlerine sefer düzenlemek istediğini duyurmuştu. 
 
Bununla birlikte Emre Menevşe, bu kararın hangi gerekçelerden dolayı kabul edildiğini belirtmedi. 



166994



Daha önce medyada Türk Hava Yolları şirketinin, İvano-Frankivsk ve Dnipro şehirlerindeki havalimanlarındaki pistlerin teknik durumundan dolayı söz konusu şehirlere uçuş gerçekleştiremediği ileri sürülmüştü. 



UKRAYNA’DA EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ SEÇİLMİŞTİ



Daha önce Ukraynalı yolcuların Türk Hava Yolları’nı en iyi hayayolu şirketi olarak seçtiği bildirilmişti. Ülkede hizmet veren önde gelen tur operatörlerinin ve VIP hizmet alan yolcuların görüşleri göz önünde bulundurulan değerlendirmede, THY  “luxury travel” kategorisinde en iyi hava yolu şirketi ödülüne layık görüldü.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.