SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timoşenko, Japonları Ukrayna’nın gaz nakliye sistemini yenilemeye davet ediyor

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2009 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2009 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Timoşenko, Japonları Ukrayna’nın gaz nakliye sistemini yenilemeye davet ediyor
Resmi ziyaretle Japonya'da bulunan Ukrayna Başbakanı Yuliya Timoşenko, 24 Mart’ta Tokyo'da önde gelen Japon şirketleri yöneticileri ve Japonya “Keynadren” İş Federasyonu Ukrayna ile İşbirliği Komitesi yönetimiyle yapılan iş yemeğinde Japonya şirketlerinin Ukrayna gaz nakliye sisteminin modernizasyonuna katılımını istediğini bildirdi.

Timoşenko, 23 Mart’ta Brüksel’de Ukrayna gaz nakliye sisteminin modernizasyonu ve yeniden yapımı konusunda bildiri imzalandığını kaydetti.

Ukrayna Başbakanı, önde gelen Japon şirketlerin gaz nakliye sisteminin modernizasyonuna katılacağını ümit ettiğini ifade etti. Timoşenko, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bizim, Japon şirketlerinin katılımı ile gaz nakliye sisteminin modernizasyonunu yapma imkanımız var” dedi.

Bayram Baybeke
QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.