SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldız futbolculardan Balkan öğrencilerine çağrı

Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Dominik Livakovic ile Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca, Balkan gençlerine YTB'nin Türkiye Bursları'na başvurmaları için çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Yıldız futbolculardan Balkan öğrencilerine çağrı

Fenerbahçeli futbolcular, çektikleri bir videoyla Balkan öğrencileri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) organize ettiği Türkiye Bursları'na başvurmaları için çağrıda bulundu. Fenerbahçenin forvet oyuncuları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve kaleci Dominik Livakovic çektikleri videoda Balkan gençlerine seslendi.

Türkiye Burslarının sosyal medya platformlarında paylaşılan videoda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinde burslu eğitim almak ister misiniz? O halde bizi takip eden ve yurt dışında eğitim almak isteyen herkese Türkiye Burslarına başvurmalarını öneririm. Acele edin, son başvuru tarihi 20 Şubat" 

Öte yandan Trabzonsporlu futbolcu Edin Visca da 6 Şubat'ta aynı mesajla, gençleri YTB'nin Türkiye Burslarına başvurması için davet etmişti.

YTB TÜRKİYE BURSLARI

YTB’nin dünyanın dört bir yanından uluslararası öğrencilere Türkiye’de yüksek öğrenim imkanı sunan “Türkiye Bursları” programının 2024 yılı başvuruları devam ediyor. Başvurular, dünyanın tüm ülkelerinden lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim almak isteyen adaylara açık. 2024 yılı Türkiye Burslarına başvurular 20 Şubat’a kadar yapılabilecek.

Burs programına başvuru ve program hakkındaki detaylı bilgilere aşağıya bırakılan bağlantıdan ulaşılabilir:

https://www.turkiyeburslari.gov.tr/

Türkiye Burslarına 2023’te 163 ülkeden 117 bin 367 başvuru yapılmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.