SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya'da askeri havalimanında patlama!

Rusya'da askeri havalimanında patlama!

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2022 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2022 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'da askeri havalimanında patlama!

Rusya'nın Kaluga bölgesinde bir askeri havaalanında patlama meydana geldi. Ukrayna'da sivilleri vuran işgalci Rus ordusunun savaş uçakları, patlamada kullanılamaz hale geldi.

İşgalci Rusya'nın Ukrayna'da sivilleri bombaladığı Tu-22M3 savaş uçaklarının konuşlandırıldığı havalimanında, 2 Rus savaş uçağı imha edildi. Olayla ilgili bilgi veren Kaluga Bölge Valisi Vladislav Shapsha, "Bugün, Kaluga bölgesindeki Shaikovka askeri havaalanında bir patlama meydana geldi. Sınırdan geldiği iddia edilen bir İHA düştü" dedi.

Shaikovka havaalanı, Kaluga bölgesinin batısında yer alıyor. Smolensk ve Bryansk bölgelerinin yakınında Ukrayna sınırına yaklaşık 200 km uzaklıkta olan askeri havalimanı Rus ordusunun garnizonlarından biri olarak biliniyor. Rus ordusunun hava kuvvetlerine bağlı 52. Muhafız Hava Alayı'nın konuşlandığı havaalanında, Ukrayna'da masum sivilleri vuran işgalci Rus ordusunun savaş uçaklarının bulunduğu biliniyor.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.