SON DAKİKA
Hava Durumu

Münih Türkgücü, SV Wehen Wiesbaden'e yenildi: Galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Almanya 3. Liginde Münih Türkgücü ile SV Wehen Wiesbaden karşı karşıya geldi. Türkgücü, karşılaşmadan 3-1 yenik ayrılırken ligde 7. sıraya geriledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2021 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2021 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Münih Türkgücü, SV Wehen Wiesbaden'e yenildi: Galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Almanya 3. Liginin gurbetçi Türklerin takımı Münih Türkgücü, Brita-Arena'da SV Wehen Wiesbaden'e konuk oldu. Karşılaşmadan 3-1 yenik ayrılan Türkgücü, 7. sıraya gerilerken, galibiyet hasreti de 5 maça çıktı.

Almanya’da yaşayan gurbetçi Türklerin gururu Münih Türkgücü (Türkgücü München), Almanya 3. Ligi 23. hafta karşılaşmasında Wiesbaden şehrinde Brita-Arena'da SV Wehen Wiesbaden ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım karşılaşmada Münih Türkgücü'ne 3-1 üstünlük kurarak, sahadan galip ayrıldı.

TÜRKGÜCÜ PENALTI KAÇIRDI

Önceki 4 haftada gol bulamayan Türkgücü bu hafta goller bulmak ve galip ayrılmak için sahadaydı, ancak ilk yarının uzatma dakikalarında Philip Tietz'in ayağından yediği golle soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Türkgücü, maçın 62. dakikasında Hırvat futbolcusu Petar Sliskoviç'in kullandığı penaltı atışını gol hanesine yazdırmayı başaramadı. Daha sonra 82. dakikada ikinci kez penaltı kazanan Türkgücü'nde topun başına Sercan Sararer geçti ve topu filelerle buluşturarak, skoru 1-1'e getirdi. 87. dakikada Moritz Kuhn ile tekrar 2-1 öne geçen Wehen Wiesbaden, 88. dakikada bir oyuncusu kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı. Türkgücü beraberlik için rakibe yüklenirken, 90+3. dakikada Wehen, Gustaf Nilsson'un golüyle durumu 3-1'e getirerek maçın skorunu belirledi.

TÜRKGÜCÜ 5 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Sezona çok iyi başlayan Türkgücü'nü bu mağlubiyetle birlikte üst üste 5. kez bir karşılaşmada galip gelememiş oldu. 33 puanla 7. sıraya gerileyen Türkgücü'nün formunda düşüş devam ederken, SV Wehen Wiesbaden puanını 35'e çıkararak, 5. sıraya yerleşti.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ

SV Wehen Wiesbaden
Boss - Ajani (86. Kuhn), Mockenhaupt, Carstens, Kempe (64. Lankford) - Lais, Chato - Prokop (40. Malone), Brumme (86. Nilsson) - Tietz, Medic oldu.

Münih Türkgücü
Vollath - Park (90. Awoudja), Stangl (63. Tosun), Sorge, Jakob (46. Kırcicek) - Barry, Kusic - Sararer, Maier, Sijaric (46. Röser) - Sliskovic

GOLLER

SV Wehen Wiesbaden: 45+1. dk. Philip Tietz, 87. dk. Moritz Khun, 90+3. dk. Gustaf Nilsson
Münih Türkgücü: 82. Sercan Sararer

Kırmıız Kart: 88 dk. Florian Carstens
Sarı kartlar: Kempe, Medic, Lais - Kircicek, Stangl

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.