SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Tatar boksör Ayder Abdurayimov, 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı için mücadele edecek

Ukrayna Boks Milli Takımının üyesi Kırım Tatar boksör Ayder Abdurayimov, 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı için İkinci Dünya Boks Kota Elemeleri Turnuvasına katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Tatar boksör Ayder Abdurayimov, 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı için mücadele edecek

Ukrayna Boks Milli Takımının üyesi Kırım Tatar boksör Ayder Abdurayimov, Tayland'da gerçekleştirilecek eleme turnuvasında 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı için mücadele edecek.

Kırım Haber Ajansına konuşan Kırım Tatar boksör Ayder Abdurayimov, Ukrayna Boks Milli Takımının, sıcak bir iklime sahip olan Tayland'a alışmak için turnuvadan birkaç hafta önce geldiğini belirterek, “Tayland'a toplam 12 boksör geldi ama sadece altısı ringe çıkacak. Birinin sakatlanması veya hastalanması ihtimaline karşı yedek sporcular da bizimle geldi." dedi.

Ayder Abdurayimov 57 kg kategorisinde mücadele edecek. Karşılaşan çiftler ve maçlar için kura çekimi 24 Mayıs'ta yapılacak.

Boksta 2024 Paris Olimpiyatları'na katılacak sporcuları belirlemek için İkinci Dünya Boks Kıta Elemeleri 23 Mayıs-3 Haziran 2024 tarihlerinde Tayland'da gerçekleştirilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.