SON DAKİKA
Hava Durumu

Kazan Tatar tarihçi Roza Kurban Pursaklar 2. Kitap Günleri'nde yer alacak

Pursaklar 2. Kitap Günleri 9-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Pursaklar Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kitap Günleri'nde Kazan Tatar Tarihçi Roza Kurban, Atayurt Standı'nda "İdil Ural Aydınları 1-2" kitaplarıyla yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kazan Tatar tarihçi Roza Kurban Pursaklar 2. Kitap Günleri'nde yer alacak

Başkent Ankara'da kitap fuarı bir kez daha dolu dolu geçecek. Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Kaymakamlığı, Atayurt Yayınevi ve Hayat Yayınları organizasyonuyla 10 gün boyunca sürecek olan kitap fuarı ilgilileri bekliyor.

KAZAN TATAR TARİHÇİ ROZA KURBAN KİTAP FUARI'NDA YER ALACAK

Pursaklar 2. Kitap Günleri, birçok yazarın yer aldığı standlarla 9-18 Şubat 2024 tarihinde, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde icra edilecek. Kazan Tatar tarihçi, araştırmacı yazar, çevirmen Roza Kurban da 13-15 Şubat tarihleri arasında "İdil Ural Aydınları-1" ve "İdil Ural Aydınları-2" kitaplarıyla Atayurt Yayınları Standı'nda yer alacak. Kurban, kitaplarını okuyucuları için imzalayacak. 

Hayati İnanç, Bekir Develi, Nurullah Genç, Sinan Yağmur, Hatice Kübra Tongar, Adem Karafilik, Erhan Şibik, Sinan Akyüz, Ayşegül Sözen Dağ, Bahadır Yenişehirlioğlu, Merve Gülcemal, Sıtkı Aslanhan, İkbal Gürpınar, Serdar Tuncer, Serdar Abi, Gri Koç, Kuklamanya gibi yazar, kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu gibi önemli isimler Kitap Günleri'nin onur konuğu olacak. 

Resim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.