SON DAKİKA
Hava Durumu

Amerika'da tuhaf palyaço furyası

Amerika'nın çeşitli eyaletlerinde palyaço kıyafetleriyle gezen saldırganlar halkta büyük bir tedirginlik yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Amerika'da tuhaf palyaço furyası

Amerika Birleşik Devletleri son zamanlarda ilginç bir furyayı konuşuyor.

İlk olarak Amerika'nın Güney Carolina eyaletinde ortaya çıkan "kötü palyaço"lar, palyaço kıyafetleriyle gezerek özellikle okullara ve küçük çocuklara saldırıyorlar. Kısa sürede ülkenin tamamında ve Kanada'da görülmeye başlayan palyaçoların gizemi hala çözülmüş değil.

Birkaç soygun, bıçakla yaralama ve tehdit olayından sonra, Amerikan halkının bir bölümü büyük bir korkuya kapılırken, bazı gruplar palyaço avına çıkmış durumda. Kısa sürede sosyal medyada da sıkça konuşulmaya başlanan olayın ne olduğu netlik kazanmasa da, farklı teoriler var. Ünlü korku yazarı Stephen King'in konuyla ilgili "Beyler, histeriyi sakinleştirmenin zamanı geldi. Bunların çoğu iyi insanlar, çocukları eğlendirip insanları güldürüyorlar." şeklindeki tweetinden sonra, sözkonusu fenomenin bir tanıtım kampanyasının ayağı olabileceği konuşuldu. King'in romanından uyarlanan It filmi, 2017'de vizyona girecek.

Öte yandan, kimi uzmanlar bir grubun başlattığı akımın sosyal medyada yankı bulmasıyla birbirinden bağımsız gruplar tarafından da sahiplenerek küresel bir fenomene dönüşmeye başlamış olabileceğini belirtiyor. Palyaçoların sırrı ne olursa olsun, özellikle geceleri tenha yerlerde dolaşan "kötü palyaço"ların bayağı sinir bozucu oldukları bir gerçek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.