SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya'da trafik kazası geçiren Kazakistan vatandaşı vefat etti

Antalya'da tur otobüsünün TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan Kazakistanlı bir vatandaş hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2023 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Antalya'da trafik kazası geçiren Kazakistan vatandaşı vefat etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün meydana gelen kazada, bir tur otobüsünün şoförü ile rehber olay yerinde hayatını kaybetmiş ve birçok Kazakistanlı turist ağır yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Kazakistanlı bir vatandaş, kaldırıldığı hastanede bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAZAKİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Kaza ile ilgili açıklama yapan Kazakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aybek Smadiyarov, turist kafilesinin Kazakistan'ın Mangıstau bölgesinden geldiğini belirtti. Smadiyarov, Kazakistan'ın Antalya Konsolosluğunun kazanın mağdurları ile ilgilendiğini bildirdi.

VEFAT EDEN KAZAK TURİSTİN YAKINLARI TÜRKİYE'DE

Bakanlık Sözcüsü, "Alanya'da meydana gelen kazada yaralanan yolculardan biri bu sabah kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Merhum Kazakistan Cumhuriyeti vatandaşının oğlu bugün Antalya'ya geldi ve şu anda diplomatlarımızın yanında ve kendisine gerekli tüm yardım sağlanıyor" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.