SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuzey Makedonya'daki yangında yaralanan 6 kişinin Ankara'daki tedavisi sürüyor

TİKA ve Kuzey Makedonya Ankara Büyükelçiliği temsilcileri, Kuzey Makedonya'da meydana gelen yangında yaralandıktan sonra Türkiye'ye getirilen 6 kişiyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2025 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2025 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kuzey Makedonya'daki yangında yaralanan 6 kişinin Ankara'daki tedavisi sürüyor

Kuzey Makedonya'nın doğusundaki Koçani kentindeki bir gece kulübünde çıkan yangında ağır yaralanan ve tedavi için askeri uçakla Ankara'ya getirilen 6 kişinin tedavisi devam ediyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanık Merkezinde tedavileri süren yaralıları, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar,  TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik, Kuzey Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Jovan Manasijevski ve Büyükelçilik Müsteşarı Ümit Kasum ziyaret etti.

TİKA ve Kuzey Makedonya Büyükelçiliği temsilcileri, ziyaretlerinde tedavi süreçleri hakkında yetkililerden bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.