SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya'dan Krıvıy Rig'e saldırı: 3 ölü!

Terörist devlet Rusya, Ukrayna’nın Krıvıy Rig kentine 12 Mart 2024 tarihinde hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonrasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'dan Krıvıy Rig'e saldırı: 3 ölü!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdiği hava saldırıları devam ediyor. İşgalci devlet Rusya, 12 Mart 2024 Salı günü akşam saatlerinde gerçekleştirdiği hava saldırılarında Ukrayna’nın Krıvıy Rig kentini hedef aldı.

3 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Krıvıy Rig'e yönelik gerçekleşen Rus saldırıları sonrasında meydana gelen patlamadan sivil yerleşim yerleri etkilendi. Patlamanın etkisiyle bölgedeki binalarda yangın meydana geldi.

Öte yandan Rus hava saldırısı nedeniyle 3 sivil hayatını kaybederken, aralarında çocukların da bulunduğu 38 kişi yaralandı.

Dnipropetrovsk Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Sergiy Lısak konuya ilişkin yaptığı açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini aktararak, “Enkaz altında kalan insanları arıyoruz. Çalışmalar gerektiği sürece devam edecek. Orada çalışan, kurtarma ve tıbbi yardım sağlayan her bir kişiye minnettarım. İhtiyacı olan herkese mümkün olan en kısa sürede yardım sağlamaları talimatını verdim.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.