SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği İstanbul Şubesi, Azovstal'ı savunan Ukrayna askerlerinin eşlerini ağırladı

Kırım Derneği İstanbul Şubesi, Ukrayna'dan gelen "Bring The Band Home" inisiyatif grubunu ağırladı. İnisiyatif üyeleri, işgalci Rusya'ya karşı büyük bir direniş gösteren Azovstal savunucusu Ukrayna askerlerinin eşlerinden oluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği İstanbul Şubesi, Azovstal'ı savunan Ukrayna askerlerinin eşlerini ağırladı

Kırım Derneği İstanbul Şubesi, Ukrayna'dan gelen "Bring The Band Home" inisiyatif grubunu ağırladı. Kırım Derneği İstanbul Şubesi üyeleri, Bring The Band Home İnisiyatif Grubu, ST Mariupol Muhafızlarına Özgürlük Grubu ve Ukrayna Kültür Derneğinden gelen misafirlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

AZOVSTAL SAVUNUCULARININ EŞLERİ DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Mariupol şehrindeki Azovstal Çelik Fabrikasını savunan Ukrayna askerlerinin eşleri ve bir Azovstal savunucusunun da yer aldığı heyetin ziyaretinde ilişkin Kırım Derneği İstanbul Şubesinden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Misafirlerimiz 'Bring The Band Home' inisiyatif grubundan Anastasya Merkotan, Sergiy Aleksun ve 'ST Mariupol Muhafızlarına Özgürlük' grubundan Larısa Savayeva, Larısa Ulahlı ile Ukrayna Kültür Derneğinden Aliya Usenova idi" ifadeleri kullanıldı.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Öte yandan derneğe gelen Ukraynalı misafirler ile ileride yapılacak ortak programların ele alındığı aktarılan açıklamada, "Yemek öncesi bilgi alışverişi ve önümüzdeki günlerde ortak yapılabilecek organizasyonlar üzerine güzel bir sohbet oldu. Yemek sırasında da kültürler üzerine sohbet edildi" denildi.

MİSAFİRLERİ BAŞKAN CELAL İÇTEN AĞIRLADI

Misafirleri Kırım Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Celal İçten, Kırım Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Ergun Sevimsoy ve Bülent Eken ile Kadın Kolları Başkanı Ülker Şanlı ağırladı.

Bir 5 kişi, bayrak ve yazı görseli olabilir

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.