SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği İstanbul Şubesinde "Türk Dünyasında Kültür ve Sanatın Önemi" konferansı

Kırım Derneği İstanbul Şubesi, 15 Aralık 2023 tarihinde araştırmacı yazar Şamil Kucur'un konuşmacı olarak katılacağı "Türk Dünyasında Kültür ve Sanatın Önemi" konulu konferansa ev sahipliği yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği İstanbul Şubesinde "Türk Dünyasında Kültür ve Sanatın Önemi" konferansı

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul Şubesinin geleneksel olarak her hafta düzenlediği konferanslarda bu hafta "Türk Dünyasında Kültür ve Sanatın Önemi" konusu işlenecek.

Şamil Kucur'un konuşmacı olarak katılacağı program, 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 19.30'da gerçekleştirilecek. Konferans, İstanbul'un Fatih ilçesi Çapa semtinde Molla Gürani Mahallesi Akkoyunlu sokak numara 52'de bulunan dernek binasında tertip edilecek.

ŞAMİL KUCUR KİMDİR?

Aslen Isparta Yalvaçlı bir aileye mensup olarak, 1965 yılında İstanbul’da doğan Şamil Kucur, profesyonel olarak gazeteciliğe 1995 yılında başladı. Çeşitli gazete ve dergilerde haber, makale, araştırma-inceleme dosyaları ile röportaj ve dizileri ile şiirleri yayımlanan Şamil Kucur, yurt içi ve yurtdışında, tv ve radyo programlarına katıldı. Çeşitli konularda üniversitelerde konferans ve sempozyumlara katılarak, tebliğler sunmakta ve proje danışmanlığı da gerçekleştirmektedir. Şamil Kucur, Ülker'in kurucusu Kırım Türkü Sabri Ülker’in hayatını anlattığı bir kitap kaleme almıştır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.