SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Vakfı, 2023 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı'nı yaptı

Kırım Vakfı, dün Ankara Kırım Derneği Genel Merkezi'nde 2023 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı'nı düzenledi. Toplantıda, 2023 yılı tahmini bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. Vakfın çalışmaları ve geleceği bağlamında yapılan değerlendirmelerin ardından 2023 yılı mütevelli heyeti toplantısı tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Vakfı, 2023 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı'nı yaptı

Kırım Vakfı, 27 Mayıs 2023 tarihinde Ankara Kırım Derneği Genel Merkezi'nde yer alan Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi’nde, Kırım Vakfı 2023 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı gerçekleşti.

Kırım Vakıf Başkanı Tuncer Kalkay’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, vakfın önceki dönem başkanı Yusuf Ziya Çelikcan ile birlikte önceki yıllarda hayatını kaybeden merhum Başkan Dr. Ahmed İhsan Kırımlı, mütevelli heyeti üyeleri Mehmet Akif Albayrak ve Necati Tereyağoğlu yanında tüm vatan ve millet yolunda hayatını kaybedenlerin ruhuna okunan dua ile başladı. Ardından, İstiklal Marşı ve Kırım Tatar milli marşı Ant Etkenmen okundu.

KIRIM VAKFI 2023 YILI OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI

Kırım Vakfı 2023 yılı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı'nda divan başkanlığına Kırım Derneği Genel Başkan Vekili Av. Namık Kemal Bayar, vakfın muhasibi Tuncay Kalkay yazmanlığa seçildi ardından divan kurulu oluşturuldu.  Ardından Yönetim kurulu faaliyet raporu, Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay tarafından, Denetim Kurulu faaliyet raporu ise denetim kurulu üyesi Ümit Yüksel tarafından okundu. Yönetim ve denetim kurulu raporları müzakere edilerek ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. 2023 yılı tahmini bütçesi de oybirliği ile kabul edildi.

Kırım Vakfından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vakfımız bünyesinde faaliyet gösteren Ballıkpınar Kırım Tatar Kültür Evi’nin önemine yönelik yapılan müzakerelerin ardından, Kırım Tatar Kültür Evi’nin ortaya çıkmasında büyük emekleri olan Hidayet Yılmaz Baybörü ve Yılmaz Akbay ile Kırım Derneği Ukrayna Temsilcisi İsmet Yüksel’in başarılı çalışmaları çerçevesinde, yönetim kurulumuz tarafından adı geçenlere yönelik yapılan mütevelli heyeti üyeliği teklifi de mütevelli heyeti tarafından kabul edildi.

Vakfımızın çalışmaları ve geleceği bağlamında yapılan değerlendirmelerin ardından 2023 yılı mütevelli heyeti toplantısı tamamlandı. Toplantının ardından mütevelli heyeti üyelerimiz, aramızdan ayrılan önceki başkanlarımızdan Yusuf Ziya Çelikcan’ı kabristandaki son yolculuğuna uğurladı."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.