SON DAKİKA
Hava Durumu

Azerbaycan Savunma Bakanından Türkiye'ye taziye mesajı!

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Türkiye'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Azerbaycan Savunma Bakanından Türkiye'ye taziye mesajı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov'un, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdiği bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov, "Biz her zaman kardeş Türkiye'nin yanındayız. Bu faciada hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarının acısını paylaşıyor, ailelerine başsağlığı diliyorum. Tüm yaralılara Allah'tan şifalar diliyorum. Allah rahmet etsin" dedi.

AZERBAYCAN HER ZAMAN TÜRKİYE'NİN YANINDADIR

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Türkiye'nin Kahramanmaraş şehrinde meydana gelen şiddetli deprem sonucu can kaybı ve yıkım olduğu haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına derin hüzünle başsağlığı diliyoruz. Azerbaycan her zaman Türkiye'nin yanındadır" açıklaması yapıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.