SON DAKİKA
Hava Durumu

Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov Ankara'da

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler'in resmî davetlisi olarak Ankara’ya gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, askerî törenle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov Ankara'da

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 6 Mart 2024 tarihinde resmî davetli olarak Ankara'ya gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov'la bir araya geldi. Bakan Güler, mevkidaşı Orgeneral Hasanov'u Millî Savunma Bakanlığında resmî askeri törenle karşıladı.

HASANOV ONUR KITASINI SELAMLADI

Törende, iki bakanın yanı sıra Türk ve Azerbaycan heyetleri yer de aldı. İki ülkenin ulusal marşlarının askerî bando tarafından çalınmasının ardından Hasanov, onur kıtasını selamladı. Törenden sonra hatıra fotoğrafı çektiren Güler ve Hasanov, bakanlıkta baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmelerin ele alındığı bildirildi.

HEYETLER ARASI GÖRÜŞMEYE GERÇEKLEŞTİ

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmî davetlisi olarak Ankara’ya gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov’u askerî törenle karşıladı. İkili görüşme gerçekleştiren her iki Bakan daha sonra heyetler arası görüşmeye başkanlık etti" ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.