SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir milyon Ukraynalı Türkiye'ye bekleniyor

Antalya’da görev yapan ekonomi muhabirleriyle bir araya gelen ATSO Başkanı Davut Çetin turizm pazarında ciddi hareketlenme yaşandığını söyledi. . Kimlikle giriş uygulamasıyla Ukrayna’dan 1 milyon turist ağırlarız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bir milyon Ukraynalı Türkiye'ye bekleniyor

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya’da görev yapan ekonomi muhabirleriyle bir araya geldi. Sektörel konuların ele alındığı buluşmada özellikle turizme yönelik değerlendirmelerde bulunan Çetin  Ukrayna'dan gelen turist sayısının artacağını ifade etti.



FUARLAR ÖLÇÜ OLACAK



Avrupa turizm pazarında bazı sıkıntıların yaşandığını belirten Çetin, “Özellikle Almanya’da sıkıntı var. Hollanda stabil, İngiltere yükseliyor. Avrupa’daki asıl yansımaları ise fuarlarda göreceğiz. Her şeye rağmen umutlu olmalı ve çok çalışmalıyız” dedi.



​151473



İSRAİL VE UKRAYNA HEDEFTE



Rusya, İsrail ve Ukrayna turizm pazarına ilişkin rakamlar aktaran Çetin, şöyle devam etti: “İsrailli turist oranını 280 binlere kadar çıkarmıştık. Şimdiki hedefimiz 400 bin. Ukrayna’da ise 1 milyona kadar ulaşabiliriz. Çünkü pasaportla gelen kişi sayısı 572 bin civarındaydı. Pasaport zorunluluğu kalkarsa bu rakam 2 katına çıkar.”

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.