SON DAKİKA
Hava Durumu

Fidan ve Kuleba, Karadeniz'deki güvenlik durumunu görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmıtro Kuleba arasında Berlin’de bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede, Ukrayna tahılının ihracatı, Karadeniz'deki güvenlik durumu ve Ortadoğu'daki gelişmeler ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Fidan ve Kuleba, Karadeniz'deki güvenlik durumunu görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın düzenlediği “AB Genişlemesi ve Reformu Konulu Dışişleri Bakanları Konferansı”na katılmak üzere bugün Berlin'de bir dizi temasta bulundu. Bakan Fidan,  “AB Genişlemesi ve Reformu Konulu Dışişleri Bakanları Konferansı” kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sayfasından yapılan paylaşımda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmıtro Kuleba ile de bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. 

BAKAN KULEBA VE BAKAN FİDAN'DAN KARADENİZ, TAHIL TİCARETİ VE ORTADOĞU GÖRÜŞMESİ

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmıtro Kuleba ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Fidan ile görüşmesine ilişkin, "Karadeniz bölgesindeki güvenlik durumuna ve Ukrayna'nın küresel pazarlara tahıl ihracatına odaklandık. Ortadoğu'daki gelişmeleri de ele aldık” ifadelerini kullandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.