SON DAKİKA
Hava Durumu

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Süleyman Demirel Anıt Mezarı'nı ziyaret etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta’da “Süleyman Demirel Anıt Mezarı” ile “Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi”ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Süleyman Demirel Anıt Mezarı'nı ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 13 Haziran 2024 tarihinde temaslarda bulunmak üzere gittiği Isparta’da Süleyman Demirel Anıt Mezarı ve Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu tarafından paylaşılan bilgilere göre, anıt mezar ziyaretinde Cumhurbaşkanı Tatar’ı, Isparta Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Hamit Gülbiçer ile Ramazan Çalık, Demirali Gürgen ve Ömer Şenkarslı karşıladı. 

Anıt mezarda duaların okunmasının ardından Ersin Tatar’a Isparta Muharip Gaziler Derneği tarafından plaket takdim edildi.

Tatar, daha sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ni ziyaret etti.

Kıbrıs’a da büyük hizmetleri geçtiğini belirttiği Süleyman Demirel’in Müzesi’ni ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ersin Tatar, anı defterine duygu ve düşüncelerini aktardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.