SON DAKİKA
Hava Durumu

New York'taki sinagog skandalı, akıllara Çin'deki kimyasal havuzları getirdi

Çin’de bir sığınakta bulunan çocuk laboratuvarının kimyasal havuzunda yüzlerce çocuk cesedine ait görüntüler dehşet saçtı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
New York'taki sinagog skandalı, akıllara Çin'deki kimyasal havuzları getirdi

Dünyada çocuk kayıplarının en çok yaşandığı Çin'den dehşet verici görüntülere ulaşıldı. Çin'in açıkladığı resmî rakamlara göre, her yıl ülke genelinde 2 milyondan fazla çocuk kayboluyor. Analizciler, söz konusu çocukların Çin Komünist Partisinin (ÇKP) yasa dışı olarak kurduğu laboratuvarlarda kobay olarak kullanıldığını belirtti.

TERK EDİLEN SIĞNAKTA YÜZLERCE ÇOCUK CESEDİ

Çin merkezli sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve geniş yankı bulan görüntülerde, Çin'in iç bölgesine ait aksanla konuşan Çinlinin bir sığınaktaki çocuk laboratuvarının kimyasal havuzunda yüzlerce çocuğun cesedinin bulduğunu anlattı. Çinli araştırmacı gazeteci Jennifer Zeng, söz konusu sığınağın terk edilen bir laboratuvara ait olduğunu aktardı.

ORGANLARI ÇALINAN YÜZLERCE ÇOCUK CESEDİ BULUNDU!

Videoda, terk edilen sığınaktaki çocuk laboratuvarı görüntülendi. Çin'in iç bölgesine ait bir aksanla konuşan Çinli sığnakta, yüzlerce organları çalınan çocuğun cesedi olduğunu belirtiyor. Ayrıca sığınağın girişindeki şişelerde kötü kokulu ilaçların olduğunu bildiriyor. Daha sonra videoyu çeken Çinli adam telefonunu çıkararak 26 Aralık 2022 tarihini ve saat 11:26 gösteriyor. 

Çin'deki organ mafyaları her sene binlerce çocuğu kaçırıyor. Kaçırılan çocukların organlarının Çinli zengin iş adamlarına ve diğer yabancı iş adamlarına sattığı biliniyor.

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER

Daha önce, Çin'in toplama kamplarındaki Uygur Türklerinin organlarını "helal" adı altında Araplara ve dünyaya pazarladığı da biliniyordu. Öte yandan son günlerde Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kurduğu cinsel istismar ağıyla ilgili davada ortaya çıkan detaylar dünya genelindeki çocuk kaçakçılığını gözler önüne serdi. Tüm dünyanın konuştuğu ve onlarca ünlü ismin yer aldığı davayla ilgili Türkiye'den de çocuk kaçırıldığı iddia ediliyor. Bir başka iddia da Türkiye'de meydana gelen 99 Depremi'nde kaybolan çocuklarla ilgili geldi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.