SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, ODTÜ öğrencileriyle buluştu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın daveti üzerine ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, ODTÜ öğrencileriyle buluştu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın daveti üzerine Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Resim

BODNAR ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Bodnar, Vladimir Putin idaresindeki Rusya'nın 24 Şubat 2022'de Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne yönelik olarak başlattığı işgal girişimi ve topyekûn saldırılara ilişkin detayları öğrencilere anlattı. Cephedeki son gelişmeler hakkında tartışan öğrenciler aynı zamanda, Ukrayna'nın dış politikası hakkında Büyükelçi Bodnar'dan bilgi aldı. Bodnar, "Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın daveti üzerine ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileri ile Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaşını tartıştık. Dünyanın dört bir yanından gelip Türkiye’de eğitim gören geleceğin diplomatları ile Ukrayna’nın dış politikası hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.