SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Devlet Sekreterinden Türkiye'ye ticaret ve altyapı konulu ziyaret

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Oleksandr Bankov, Türkiye ziyaretinde Ticaret Bakanı Mustafa Tuzcu ve MÜSİAD yetkilileri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Devlet Sekreterinden Türkiye'ye ticaret ve altyapı konulu ziyaret

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Oleksandr Bankov, 17 Nisan 2024 tarihinde resmî ziyaret gerçekleştirmek üzere Türkiye'ye geldi. Çeşitli temaslarda bulunan Bankov, işgalci Rusya'nın Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne karşı başlattığı topyekûn saldırı ve işgal girişimi neticesinde gelişen olayları kapsamlı bir şekilde ele aldı. Türk iş insanlarıyla bir araya gelen Bankov, Türkiye ile Ukrayna arasındaki iş birliğine dikkat çekti.

BANKOV TİCARET BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Oleksandr Bankov, 18 Nisan 2024 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ile görüştü. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar'ın da eşlik ettiği görüşmede, yakın zamanda imzalanması planlanan Serbest Ticaret Anlaşması'nın uygulanmasına ilişkin beklentiler ve Türkiye merkezli şirketlerin Ukrayna'nın yeniden inşasına yönelik desteği ele alındı.

Resim

MÜSİAD GÖRÜŞMESİNDE KONU ALTYAPI RESTORASYONU

Öte yandan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret eden Bankov, burada enerji sektöründe iş birliği ve altyapı restorasyonu gibi konuları masaya yatırdı. 

Resim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.