SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna askeri istihbaratı, Kırım’daki operasyonlar için personel alımı başlattı

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü, Rus işgali altındaki Kırım’da operasyon yürütecek olan birliklere personel alımını başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna askeri istihbaratı, Kırım’daki operasyonlar için personel alımı başlattı

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü (GUR), Rus işgali altındaki Kırım’da faaliyet gösterecek olan birliklere personel alımına başladığını duyurdu.

Ukrayna askeri istihbaratından bugün yapılan açıklamada, “Dağlardaki gök gürültüsü sesini sever misiniz? Kırım dağlarında gök gürültüsü sesini en son ne zaman duydunuz? Belki bizimle birlikte gürültü çıkarma zamanı gelmiştir? Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü aktif eylem birliklerine katıl ve düşmanlara gerçek gürültü nedir gösterme fırsatını yakala!” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada aktif eylem birliklerinin, Ukrayna askeri istihbaratının "en cesur planlarını" hayata geçirdiğini belirterek, “Onlar vatanımıza karşı kötülük planlayanları her yerde bulabilen cezalandırıcı kılıçlardır!” denildi.

UKRAYNA, RUS İŞGALİ ALTINDAKİ KIRIM’A YÖNELİK SALDIRILARI DEVAM ETTİRECEK

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Başmüdürlüğü (GUR) Başkanı Kırılo Budanov, daha önce verdiği röportajda; Ukrayna'nın özellikle Kırım'daki Rus kuvvetleri üzerinde hava harekatı, insansız deniz ile hava araçlarıyla saldırılar ve gizli operasyonlar yoluyla baskı kurmaya devam edeceğini ifade etmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.